top of page

Acerca de

OM YOGALÆRERNE OG VEILEDERNE

portrett_Annabel.jpg

ANNABEL HOLMES

Annabel jobber til daglig som spa- og massasjeterapeut i tillegg til å ha flere ukentlig yogaklasser hos Ren Yoga.

Hun har gruppetreningstimer i ulike konsepter på treningssenter og har sin utdanning blant annet fra NIMI og Oslo Yoga.

Hennes motivasjon i yoga er «Yoga kan bidra til en bedre helse, sterkere, smidigere kropp og sinn. 

Ro, hvile, restitusjon og være tilstede i nuet er selve desserten for meg. Vi hviler ikke fordi vi er late, vi hviler for å ta tak i det som trengs.

Det er til stor inspirasjon og motivasjon å undervise i yoga som både forandrer kroppen, hodet og mest sannsynlig også livet vårt. 

Vi alle trenger motvekt til samfunnet som vi lever i dag. Vi trenger en time-out og yoga handler også om å tåle stillhet i en verden som aldri slutter å snakke.»

Annabel inkluderer mye fra sine behandlinger i yogaklassene, så her opplever du varme stener, oljer og massasje.

Du møter henne under festivalen på

Ground & Shine, Acro Yoga og Blissful Yin Yoga

DortheLeth_rom_2.jpg

DORTHE LETH

Med en fartstid på mer enn 20 år er Dorthe Leth en erfaren terapeut, veileder, kursholder, spirituell mentor og meditasjonslærer. Hun er naturspirituell med forankring i urfolkenes visdom. Dorthe underviser dessuten i den gamle japanske healingformen Jin shin jyutsu.

Hun har en unik energi som vil fylle rommet på en varm og imøtekommen måte.  Les mer om Dorthe, hennes kurs og behandlinger på dortheleth.no

På festivalen møter du Dorthe på

Jin Shin Jyutsu og Trommereise

portrett_Hege.jpg

HEGE DEL POZO

Hege underviser med et glimt i øyet og en naturlig vennlighet til alle uansett hvem du er som møter opp på yogamatta.

Hun har sine yogasertifiseringer fra USA og Norge og har spesialisert seg i yoga for barn og for familier. Med over 20 års erfaring med jobb i barnehage og nå mange års erfaring med barneyoga elsker ungene å leke seg gjennom yogatimer sammen med Hege.

Hege holder ukentlig yogaklasser på Ren Yoga og workshop ulike steder.

For Hege er yoga like naturlig som en tur ute i naturen og ofte er målet et lite bad i et skogstjern.

Hege møter du på

Ground & Shine og Acro Yoga

CAndvig.jpg

CHRISTIAN ANDVIG

Christian har undervist pust, bevegelse og meditasjon med tilnærmingen av yoga som utgangspunkt i 11 år. Formålet med undervisningen hans er å vise måter å bruke verktøyene av pust, perspektiv og bevegelse som måter å frigjøre naturen i oss selv på. Enkelt og greit - yoga for å føle seg fri og forelsket i livet.

 

Han jobber nå som produktutvikler i SATS og underviser instruktørene der i rundt om i Skandinavia. Han holder også retreats og yogaklasser jevnlig. Retreatene skjer med hans partner Nora, hvor også Bhakti - hengivelse gjennom sang og musikk - er en stor del av retreat opplevelsen.

 

Under yogafestivalen vil han undervise en yogaklasse for alle nivåer, Hatha Yoga, samt en Breathwork seanse som vil virkelig vise deg hva slags magi som ligger i åndedraget ditt.

Alle er velkomne.

EYF22_MarianneFeydt.jpg

MARIANNE FEYDT

Marianne startet Medisinsk Yoga Norge og driver Medisinsk Yoga Drammen. Her holder hun grupper i Medisinsk Yoga, EMYoga (Energy Medicine Yoga), har Yogaterapi, Gongbad, samtaleterapi, TFT terapi, TRE behandlinger m.m.
Marianne er utdannet yogalærer, og terapeut ved MediYoga International.


Hun er EMYoga lærer (Energy Medicine Yoga), Vinyasa yogalærer, Barne og ungdoms yogalærer. Hun var en del av det internasjonale MediYoga-teamet hvor hun utviklet fordypningskurs for blant annet andre yogalærere.

Marianne har mange videreutdanninger i yoga og har blant annet spesialisert seg innen traume, stress og utbrenthet. 

I tillegg har hun vært med på å utvikle flere yogautdanninger.

TFT- terapeut (Tankefelt terapi) og TRE Provider (Tension & Trauma Releasing Exercises).

Hun er også utdannet samtaleterapeut, par og relasjonsterapeut og samtalecoach (senior practitioner nivå, tilsluttet EMCC) hos Humanova i Oslo. I tillegg har hun utdannelse innen kostrådgivning og stressmestring. Hun bakgrunn som støttekontakt og hudterapeut og har nærmere 30-års erfaring innen helse og arbeid med mennesker.

Marianne møter du på Gongbad & Medisinsk Yoga under festivalen. 

EYF22_MetteGrøsland.jpg

METTE GRØSLAND

Mette er arrangør av Eiker Yogafestival, eier og driver av Ren Yoga. 

Hun er en erfaren instruktør med snart 30 år bak seg og har utallige yogasertifiseringer fra inn- og utland. Blant annet Jivamukti, Vinyasa, Yin, Barsel- og Barneyogasertifiseringer. 

Hun ivrer etter å lære mer om hele mennesket og balansen mellom kropp, sinn og sjel og det å formidle sin kunnskap på en lettfattelig måte.

Hun utdanner seg nå til Osteopat og har en pågående utdanning i Østlig Psykologi, Mindfulness og Meditasjon. I tillegg har hun sertifiseringer i Reiki Level 1 & 2, yogafilosofi og bindevevsbehandling i Anatomy Trains.

Samt en rekke sertifiseringer fra NIH og SATS.

Hun holder stadig workshops og yogareiser i tillegg til sine faste yogaklasser hos Ren Yoga.

Mette jobber intuitivt i sine timer og er opptatt av å se hele deg og tilpasse til der du er. Hun elsker å finne frem de gode energiene i rommet. 

Du møter henne på Ground and Shine, Pranayama og Meditasjon, Jivamukti, Blissful Yin og Anatomy Lab under festivalen.

EYF22_ThomasRudmoenLøkkeen.jpg

THOMAS RUDMOEN LØKKEN

Thomas brenner for å lindre menneskers mentale og emosjonelle utfordringer. Etter selv å ha vært «langt nede» og samtidig klart å se lys og håp i mørket og med flere kurs og sertifiseringer bak seg er han nå en dyktig veileder for andre.

Han har Mindfulnessutdanning, Emosjons ferdighet trening (godkjent som psykologisk vedlikoholdsarbeid - IPR), Heartmath - The resilient heart (Trauma-sensitive heartmath certifiacation), Ikke voldelig kommunikasjon, Skogsterapiguide og Mediyoga Kidz.

Bli med Thomas på Skogsterapi på festivalen. 

bottom of page