top of page

Acerca de

OM YOGALÆRERNE OG VEILEDERNE

EYF22_AnetteHaugnæss.jpg

ANETTE HAUGNÆSS

Anette har i en årrekke samhandlet med mennesker utsatt for traumer og kronisk stress. 

Hun har en master i klinisk psykisk helsearbeid og videreutdannelse i oppmerksomt nærvær. 

I dag tilbyr hun yoga hos Styrkefabrikken i Drammen og jobber i tillegg som prosessveileder for helsesykepleiere. 

Anette er sertifisert stressveileder, og har en rekke yoga- og pusteutdannelser i tillegg til å være Tankevirusinstruktør.

portrett_Annabel.jpg

ANNABEL HOLMES

Annabel jobber til daglig som spa- og massasjeterapeut i tillegg til å ha flere ukentlig yogaklasser hos Ren Yoga.

Hun har gruppetreningstimer i ulike konsepter på treningssenter og har sin utdanning blant annet fra NIMI og Oslo Yoga.

Hennes motivasjon i yoga er «Yoga kan bidra til en bedre helse, sterkere, smidigere kropp og sinn. 

Ro, hvile, restitusjon og være tilstede i nuet er selve desserten for meg. Vi hviler ikke fordi vi er late, vi hviler for å ta tak i det som trengs.

Det er til stor inspirasjon og motivasjon å undervise i yoga som både forandrer kroppen, hodet og mest sannsynlig også livet vårt. 

Vi alle trenger motvekt til samfunnet som vi lever i dag. Vi trenger en time-out og yoga handler også om å tåle stillhet i en verden som aldri slutter å snakke.»

Annabel inkluderer mye fra sine behandlinger i yogaklassene, så her opplever du varme stener, oljer og massasje.

DortheLeth_rom_2.jpg

DORTHE LETH

Med en fartstid på mer enn 20 år er Dorthe Leth en erfaren terapeut, veileder, kursholder, spirituell mentor og meditasjonslærer. Hun er naturspirituell med forankring i urfolkenes visdom. Dorthe underviser dessuten i den gamle japanske healingformen Jin shin jyutsu.

Hun har en unik energi som vil fylle rommet på en varm og imøtekommen måte.  Les mer om Dorthe, hennes kurs og behandlinger på dortheleth.no

portrett_Hege.jpg

HEGE DEL POZO

Hege underviser med et glimt i øyet og en naturlig vennlighet til alle uansett hvem du er som møter opp på yogamatta.

Hun har sine yogasertifiseringer fra USA og Norge og har spesialisert seg i yoga for barn og for familier. Med over 20 års erfaring med jobb i barnehage og nå mange års erfaring med barneyoga elsker ungene å leke seg gjennom yogatimer sammen med Hege.

Hege holder ukentlig yogaklasser på Ren Yoga og workshop ulike steder.

For Hege er yoga like naturlig som en tur ute i naturen og ofte er målet et lite bad i et skogstjern.

EYF22_IngvildSøreide.jpg

INGVILD SØREIDE

Ingvild Søreide har vært aktiv innen dans, idrett og friluftsliv hele livet. Hun reiste til London for å ta sin 3-årige BA (HONS) Dance Theatre ved Laban School of Dance, og her ble Pilates og Yoga en naturlig intergret del av hverdagen. Deretter fullførte hun i 2002 sin utdannelse som fullsertifisert Pilates instruktør ved samme sted under regi av Pilates Foundation UK comprehensive TT. Denne utdannelsen inkluderte da alle apparater, matte trening, gravid/ etter fødsel trening, samt rehabilitering. Etter 5 år i London flyttet Ingvild tilbake til Norge og har undervist i dans, yoga og pilates ved flere steder i inn og utland. Ingvild har siden 2002 jobbet som studioleder, kursholder og master instruktør, og har supplert sin utdannelse med flere kurs og utdannelser innen Pilates og Yoga. Årlig deltagelse på intensiver og kurs er viktig for henne, og hun henter inspirasjon og lærdom fra mange forskjellige lærere og stilarter.

 

Etter 20 år som instruktør som fulltidsjobb, begynnte Ingvild i 2019 på Osteopati studiet ved Høgskolen Kristiania hvor hun nå studerer fulltid. Ingvild sine timer er detaljerike, flytende og lekne. Med stor interesse i anatomi ønsker hun å formidle riktig tilnærming og en dypere teknisk forståelse i yoga og pilates. Ingvild er opptatt at hver enkelt blir sett, og er gjerne midt i klassen for å gi hands on og individuell veiledning.

EYF22_MarianneFeydt.jpg

MARIANNE FEYDT

Marianne driver Medisinsk Yoga Drammen. Her holder hun grupper i MediYoga, EMYoga (Energy Medicine Yoga), har Yogaterapi, Gongbad, samtaleterapi, TFT terapi, TRE behandlinger m.m.

Hun holder forskjellige kurs og Workshops, Gongbad og driver kursutvikling. 
Marianne er utdannet yogalærer, og terapeut ved MediYoga International.


Hun er EMYoga lærer (Energy Medicine Yoga), Vinyasa yogalærer, Barne og ungdoms yogalærer. Hun er også en del av det inernasjonale MediYoga-teamet hvor hun utvikler fordypningskurser for blant annet andre yogalærere.

Marianne har videreutdanningene MediYoga traume, MediYoga Stress og utbrenthet mentor, MediYoga Kidz, MediYoga i varmtvann og MediYoga søvn. De to sistnevnte har hun selv vært med på å utvikle.
Hun har også utviklet MediYoga Unge og psykisk helse.

TFT- terapeut (Tankefelt terapi) og TRE Provider (Tension & Trauma Releasing Exercises).

Hun er også utdannet samtaleterapeut, par og relasjonsterapeut og samtalecoach (senior practitioner nivå, tilsluttet EMCC) hos Humanova i Oslo. I tillegg har hun utdannelse innen kostrådgivning og stressmestring. I tillegg har hun bakgrunn som støttekontakt og hudterapeut og har nærmere 30-års erfaring innen helse og arbeid med mennesker.

EYF22_MetteGrøsland.jpg

METTE GRØSLAND

Mette er arrangør av Eiker Yogafestival, eier og driver av Ren Yoga. 

Hun er en erfaren instruktør med snart 30 år bak seg og har utallige yogasertifiseringer fra inn- og utland. Blant annet Jivamukti, Vinyasa, Yin, Barsel- og Barneyogasertifiseringer. 

Hun ivrer etter å lære mer om hele mennesket og balansen mellom kropp, sinn og sjel og det å formidle sin kunnskap på en lettfattelig måte.

Hun utdanner seg nå til Osteopat og har en pågående utdanning i Østlig Psykologi, Mindfulness og Meditasjon. I tillegg har hun sertifiseringer i Reiki Level 1 & 2, yogafilosofi og bindevevsbehandling i Anatomy Trains.

Samt en rekke sertifiseringer fra NIH og SATS.

Hun holder stadig workshops og yogareiser i tillegg til sine faste yogaklasser hos Ren Yoga.

EYF22_ThomasRudmoenLøkkeen.jpg

THOMAS RUDMOEN LØKKEN

Thomas brenner for å lindre menneskers mentale og emosjonelle utfordringer. Etter selv å ha vært «langt nede» og samtidig klart å se lys og håp i mørket og med flere kurs og sertifiseringer bak seg er han nå en dyktig veileder for andre.

Han har Mindfulnessutdanning, Emosjons ferdighet trening (godkjent som psykologisk vedlikoholdsarbeid - IPR), Heartmath - The resilient heart (Trauma-sensitive heartmath certifiacation), Ikke voldelig kommunikasjon, Skogsterapiguide og Mediyoga Kidz.

bottom of page