top of page

lør. 21. mars

|

Marokko

Fullbooket! Rundreise i Marokko med Yoga & Pilates

Bli med Pust Trening og Ren Yoga til eksotiske Marokko nord i Afrika på en opplevelsesreise for livet!

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Fullbooket! Rundreise i Marokko med Yoga & Pilates
Fullbooket! Rundreise i Marokko med Yoga & Pilates

Tid og sted

21. mars 2020, 07:00 – 28. mars 2020, 21:00

Marokko, Marokko

Om arrangementet

Bli med Pust Trening og Ren Yoga til eksotiske Marokko nord i Afrika.  

Vi skal på en 8-dagers reise gjennom dette fargerike og gjestfrie landet. Vi lander i magiske «1001-natt»-byen, Marrakech, for så å ta turen videre inn i landet og opp i de fantastiske Atlasfjellene på vandretur og til nomadenes liv i Sahara. Vi bor på flotte og behagelig hotell. I Sahara bor vi ved de store sanddynene i en flott nomadisk camp med komfortable nomadetelt. Guidene følger oss hele veien og vi reiser i bekvemmelige jeeper fra sted til sted. Vi praktiserer yoga og trener pilates hver dag.  

Vi reiser over høye fjellpass, grønne daler med palmer, både skrinne og grønne landbruks- og fruktdistrikter. Vi opplever små berberlandsbyer der livet er tøft og røft, og det rolige livet ute i Saharas ørken.  

Vi skal praktisere yoga til soloppgang, vekke kroppen med myk og sterk pilates som forbereder kroppen for dagens opplevelser og meditere i solnedgang.  

Vi kommer tett på kulturen, våre lokale guider tar oss med inn i distriktenes historie på en interessant og lærerik måte. Det blir mulighet for et deilig Hammam (tyrkisk bad) med eller uten massasje, luftballongferd, marokkansk matkurs og mye mer. 

Dette er en unik mulighet til å oppleve Marokkos kultur på nært hold og i tillegg få praktisere med noen av de dyktigste norske pilates- og yogainstruktørene.  

Med dette fullspekkede programmet er det også lagt opp til å bare være til stede og nyte tilværelsen, egentid. 

En flott liten gruppe blir vi, meld deg på alene eller med venner og familie. 

Velkommen til en opplevelsesrik tur med oss! 

Herlig hilsen Linn Risøy Fuglesang og Mette Grøsland 

Mob 41597484 og 93613771 

Avreise lørdag 21. mars 2020. 

Hjemreise lørdag 28. mars 2020. 

PRIS 14.150 NOK  Inkludert: - Flybillett t/r Marokko - All transport på turen - Engelskspråklig guide - Overnatting i dobbeltrom* - Pilates & yoga, undervist av to av Norges dyktigste instruktører - Frokost alle dager - Lunsj og middag i 6 dager - Muldyr og muldyrførere - Dromedartur - Sandboarding - Lokal underholdning; nomadisk sang og musikk - Tips til sjåfører og våre hjelpere underveis (dromedarførere, nomader som bidrar til hyggelig opphold i campen i Sahara etc.) - Nye vennskap og uforglemmelige opplevelser.

 * Overnatting i dobbeltrom med separate senger.  Enkeltroms tillegg er totalt 1800 NOK for all overnatting. 

PÅMELDING: contact@zbartravel.com Her møter du Magnhild Ulvin Khouily 

Dele dette arrangementet

bottom of page