top of page

fre. 25. mai

|

Kalimnos

Klatre- og yogatur til Hellas

Bli med Bergans Adventures, Cecilie Skog, Tina Hafsaas og Mette Grøsland på klatretur kombinert med yoga på Kalymnos. I vakre omgivelser klatrer du på nydelig kalkstein med noen av verdens dyktigste instruktører. Før og etter klatreturen blir det noen deilige yogaøkter. Foto: Bergans

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Klatre- og yogatur til Hellas
Klatre- og yogatur til Hellas

Tid og sted

25. mai 2018, 06:00 – 01. juni 2018, 16:00

Kalimnos, Kalimnos, Hellas

Om arrangementet

Bli med på jentetur til Kalymnos med Cecilie Skog! I mai arrangerer vi en kombinert klatre- og yogatur til den greske øya og her får du muligheten til å klatre på nydelig kalkstein i rå og vakre omgivelser. Før og etter klatreøktene blir det mulighet for yoga med norsk instruktør.

DESTINASJONEN

Kalymnos er et paradis for klatrere, og med sine mange tusen klatreruter på kalkstein, finner man utfordringer på alle ferdighetsnivå. Cecilie Skog vil sammen med landslagsklatrer Tina J. Hafsaas legge til rette for at du skal få oppleve nydelig klatring og samtidig få lære grunnleggende teknikk slik at du kan utvikle deg til å bli en enda bedre klatrer. Med seg har de Mette Grøsland som er utdannet yogainstruktør, og Mette vil legge til rette for at dagene starter og slutter med yoga for de som ønsker dette.

OM TUREN

Dere flyr til Kos og tar båt over til Kalymnos. Her skal dere bo sentralt, i landsbyen Masouri, som ligger nært de beste klatrefeltene på øya. Vi skal bo på Elena Apartment sentralt i Masouri, og dere vil bo på to-mannsrom med havutsikt og balkong. Det vil bli organisert fellessamlinger både på morgenen og ettermiddagen og det legges opp til at dere deler måltidene sammen. I tillegg vil selve klatringa skje i organiserte former med individuell tilpasning.

KRAV TIL FERDIGHETER

Et minimumskrav for å delta er at man har Brattkort og kan å sikre på led. Utover dette er det ingen krav til ferdighetsnivå eller andre fysiske krav, så her kan man være både nybegynner eller viderekommende.

OM GUIDENE

Cecilie Skog og Tina J. Hafsaas har samarbeidet i flere år, og hver for seg har de oppnådd fantastiske resultater i det de har drevet med. Cecilie har besteget flere av de høyeste fjellene i verden, og Tina er rangert blant de 10 beste kvinnelige klatrerne i verden. Mette Grøsland er sertifisert Yoga Alliance- instruktør og holder regelmessige kurs hjemme i Norge.

Dele dette arrangementet

bottom of page