top of page

tor. 18. jan.

|

Ren Yoga

MediYoga for økt ro og tilstedeværelse

Terapeutisk yogaform som er ekstra tilrettelagt for deg med kroniske smerter og fysiske og/eller psykiske begrensninger. Myk og rolig yoga i trygge omgivelser.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
MediYoga for økt ro og tilstedeværelse
MediYoga for økt ro og tilstedeværelse

Tid og sted

18. jan. 2024, 16:30 – 22. feb. 2024, 17:45

Ren Yoga, Hellefossveien 10, 3300 Hokksund, Norge

Om arrangementet

Dette kurset er for deg som ønsker et verktøy til å restituere, forebygge og mestre hverdagen. 

For deg som ønsker å øve opp din evne til og bare være, og for deg som har et ønske og mål om å møte deg selv med større aksept og medfølelse.

MediYoga kalles ofte for medisinsk yoga og er en terapeutisk og myk form for yoga. Det er yoga for alle, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. Øvelsene kan utføres både på matte og stol og kan tilpasses ditt behov. 

Det er rolige, myke og meditative bevegelser som gjøres i takt med din pust. Bevegelsene fremmer sirkulasjon, frigjør spenninger, myker opp stive muskler og lar deg utforske kontakt med kropp og sinn. 

MediYoga restituerer, forebygger og balanserer alle type tilstander. Vi demper stress og gir kroppen mulighet til å starte sin egen selvhelende prosess ved å aktivere det parasympatiske nervesystemet, det vi kaller rest & digest. 

Denne yogaformen passer derfor ekstra godt for deg med kronisk sykdom eller for deg som vil redusere spenninger og trenger en skånsom, balansert opptrening av kropp og sinn. Du kan lese mer om MediYoga her https://no.mediyoga.com/om-mediyoga/

Kurset vil inneholde myke og rolige bevegelser kombinert med avspenning, pust og konsentrasjonsteknikker. Alt med mål om å frigjøre spenninger og skape ro i nervesystemet så du kan erfare bedre opplevd helse og økt livskvalitet. Du vil også få kunnskap om hvordan du selv kan frigjøre spenning og aktivere det parasympatiske nervesystemet.

Timene vil være traumesensitive, altså skal det være trygt å komme på kurs I MediYoga uavhengig av hvilke erfaringer du har med deg fra livets skole.

Ingen forkunnskap eller erfaring fra yoga er nødvendig.

DETTE FÅR DU

- Ukentlig yogatime på 75 minutter, totalt 6 ganger.

- Tett oppfølging av instruktør i liten gruppe.

- Utskrift av program som du kan følge hjemme.

- Teknikker som kan hjelpe deg med å frigjøre spenninger og utforske muligheten for kontakt med egen kropp.

- Kunnskap om hvordan du kan koble deg på det parasympatiske nervesystemet(rest&digest).

- Traumesensitiv tilnærming, et trygt rom å være i.

TIDSPUNKT OG INVESTERING

Oppstart onsdag 18. januar 2024

Kl 1630-1745

Varighet 6 uker

Pris kr 1.800

-15% for medlemmer av Ren Yoga, pris kr 1.530

OM YOGALÆRER

Kaja Schinnes er sykepleier, yogaterapeut og MediYoga instruktør. Fullførte sist Traumesensitiv Holistisk Yogaterapi Høsten 2023.

Hun har bred erfaring i å møte mennesker i forskjellige aldre og livssituasjoner og har en egen evne til å se hver enkelt. Med egenerfaring fra stress og sykdom vet hun å tilpasse praksisen etter dagsform og behov.

I hverdagen er hun opptatt av å finne de små, gylne øyeblikkene og trives aller best ute i naturen eller foran peisen med en varm kopp te og en god bok.

Kaja har en naturlig ro og tilstedeværelse. Hun guider mykt, forsiktig og utforskende til kontakt med deg selv.

Medlemskapstilbud
Kjøp et medlemskap og få 15 % rabatt på dette arrangementet i kassen

Billetter

  • MediYoga for økt ro og tilsted

    Terapeutisk yogaform som er ekstra tilrettelagt for deg med kroniske smerter og fysiske og/eller psykiske begrensninger. Myk og rolig yoga i trygge omgivelser.

    kr 1 800,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page