top of page

tir. 20. aug.

|

Ren Yoga

MediYogaKurs for økt ro og tilstedeværelse, 6 uker kurs

Terapeutisk yogaform som er ekstra tilrettelagt for deg med kroniske smerter og fysiske og/eller psykiske begrensninger. Myk og rolig yoga i trygge omgivelser. Har du deltatt tidligere vil du også ha godt utbytte av kurset.

MediYogaKurs for økt ro og tilstedeværelse, 6 uker kurs
MediYogaKurs for økt ro og tilstedeværelse, 6 uker kurs

Tid og sted

20. aug. 2024, 10:00 – 11:15

Ren Yoga, Hellefossveien 10, 3300 Hokksund, Norge

Om arrangementet

OM KURSET

Stress er en av de største årsakene til helseutfordringer i Norge. Det å være i en overlevelsesmodus over lengre tid gjør noe med oss. Mange erfarer at livet setter seg i kroppen som ulike helseplager, smerter, utmattelse og sykdom.

Heldigvis er det mye vi kan gjøre selv for å redusere stress og nærme oss mer ro og tilstedeværelse.

Dette kurset er for deg som ønsker og utforske hvordan vi kan gjøre dette med nærvær, rolig pust og bevegelse. Vi øver oss i å lytte innover og du får utforske hva som kjennes godt i din kropp. Det er for deg som ønsker å øve opp din evne til og bare være og for deg som har et ønske om å møte deg selv med større aksept og medfølelse.

MediYoga er en terapeutisk og myk form for yoga. Det er skånsom yoga for alle, også for de med fysiske eller psykiske begrensninger. Det er rolige bevegelser kombinert med avspenning, pust og konsentrasjonsteknikker. Øvelsene kan utføres både på matte og stol og kan tilpasses ditt behov. Denne yogaformen passer derfor ekstra godt for deg som lever med sykdom og ulike helseplager eller for deg som vil redusere spenninger og trenger en skånsom, balansert opptrening av kropp og sinn. Du kan lese mer om MediYoga her https://no.mediyoga.com/om-mediyoga/

I kurset vil du få kunnskap og teknikker som kan hjelpe ditt nervesystem tilbake til ro. Gjennom spenningsfrigjørende og regulerende øvelser, pust og nærvær reduserer vi stress og aktiverer det parasympatiske(rogivende) nervesystemet. På denne måten kan du ved hjelp av konkrete og enkle teknikker støtte kroppen din på veien til å starte sin egen selvhelende prosess så du kan erfare bedre opplevd helse og økt livskvalitet.

Timene vil være traumesensitive, altså skal det være trygt å komme på kurs uavhengig av hvilke erfaringer du har med deg fra livets skole.

Ingen forkunnskap eller erfaring fra yoga er nødvendig.

Dette får du

- Én "bli kjent"-samtale før kursstart på Zoom

- Ukentlig yogatime på 75 minutter, totalt 6 ganger.

- Tett oppfølging av instruktør i liten gruppe.

- Utskrift av program som du kan følge hjemme.

- Teknikker som kan hjelpe deg med å frigjøre spenninger og utforske muligheten for kontakt med egen kropp.

- Kunnskap om hvordan du kan aktivere det rogivende nervesystemet.

- Traumesensitiv tilnærming, et trygt rom å være i.

Tidspunkt og investering

Oppstart tirsdag 20. august 2024

Kl 1000-1115

Varighet 6 uker

Pris kr 1.890

-15% for deg som er årsmedlem av Ren Yoga, pris kr 1.607

OM YOGALÆRER

Kaja Schinnes er sykepleier, yogaterapeut og MediYoga instruktør.

Hun har nylig fullført utdanning i Traumesensitiv Holistisk Yogaterapi.

I hverdagen er hun opptatt av å finne de små, gylne øyeblikkene og trives aller best ute i naturen eller foran peisen med en varm kopp te og en god bok.

Hun har bred erfaring fra å møte mennesker i forskjellige aldre og livssituasjoner og har en egen evne til å se hver enkelt. Med egenerfaring fra stress og sykdom vet hun å tilpasse praksisen etter dagsform og behov.

Kaja har en naturlig ro og tilstedeværelse. Hun guider mykt, forsiktig og utforskende til kontakt med deg selv.

Varmt velkommen.

Medlemskapstilbud
Kjøp et medlemskap og få opptil 15 % rabatt på dette arrangementet i kassen

Billetter

  • MediYoga for økt ro og tilsted

    Terapeutisk yogaform som er ekstra tilrettelagt for deg med kroniske smerter og fysiske og/eller psykiske begrensninger. Myk og rolig yoga i trygge omgivelser.

    kr 1 890,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page