top of page

søn. 11. feb.

|

Ren Yoga

Workshop i MediYoga

Stressreduserende yoga med nærvær, rolig pust og bevegelse. Vi øver oss i å lytte innover og utforsker hva som kjennes godt i din kropp. Alle øvelser tilpasses ditt nivå og behov. Hvilepuls.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Workshop i MediYoga
Workshop i MediYoga

Tid og sted

11. feb. 2024, 18:00 – 19:30

Ren Yoga, Hellefossveien 10, 3300 Hokksund, Norge

Om arrangementet

Stress er en av de største årsakene til helseutfordringer i Norge. 

Det å være i en overlevelsesmodus over lengre tid gjør noe med oss. Mange erfarer at livet setter seg i kroppen som ulike helseplager, smerter og sykdom.

Heldigvis er det mye vi selv kan gjøre for å senke stress og aktivere det rogivende nervesystemet vårt så  vi kan erfare mer ro, tilstedeværelse, glede og bedre opplevd helse.

Denne søndagen vil vi sammen utforske hvordan vi kan gjøre dette med nærvær, rolig pust og bevegelse. Vi øver oss i å lytte innover og utforsker hva som kjennes godt i din kropp.

Vi praktiserer rolige og myke bevegelser som fremmer sirkulasjon, frigjør spenninger, myker opp stive muskler og lar deg utforske kontakt med kropp og sinn. Alle øvelser tilpasses ditt nivå og behov. 

Denne timen er for alle uavhengig av funksjonsnivå.

Målet med tiden vi har sammen er at du kan få kjenne på hvilepuls og hva rogivende yoga kan gjøre for deg. Du vil også få med deg konkrete tips som du kan praktisere i hverdagen for å skape trygghet og regulere ditt nervesystem tilbake til ro.

Søndag 11. februar 

Kl 1800-1930

Pris kr 450

Pris Ren Yoga medlemmer, -15%, kr 383

YOGALÆRER

Kaja Schinnes er sykepleier, yogaterapeut og MediYoga instruktør. Fullførte sist Traumesensitiv Holistisk Yogaterapi Høsten 2023.

Hun har bred erfaring i å møte mennesker i forskjellige aldre og livssituasjoner og har en egen evne til å se hver enkelt. Med egenerfaring fra stress og sykdom vet hun å tilpasse praksisen etter dagsform og behov.

I hverdagen er hun opptatt av å finne de små, gylne øyeblikkene og trives aller best ute i naturen eller foran peisen med en varm kopp te og en god bok.

Kaja har en naturlig ro og tilstedeværelse. Hun guider mykt, forsiktig og utforskende til kontakt med deg selv.

Timeplan


  • 1 time 30 minutter

    Workshop i Traumesensitiv MediYoga

    Ren Yoga, Hokksund
Medlemskapstilbud
Kjøp et medlemskap og få opptil 15 % rabatt på dette arrangementet i kassen

Billetter

  • Workshop i Traumesensitiv Medi

    kr 450,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page