top of page

om REN YOGA

Hei, og velkommen til Ren Yoga sin nettside.

 

Mitt navn er Mette Grøsland og jeg er stolt eier og driver av dette yogastudioet.

 

Ren Yoga åpnet dørene 1. april 2019. 

Ideen bak Ren Yoga er å kunne tilby et bredt utvalg av ulike yogakurs lokalt i Hokksund. Her skal du alltid føle deg velkommen og du skal være trygg på at du blir veiledet av kompetente instruktører.

Du skal kunne senke skuldrene, lade batteriene og nyte tiden hos oss. Du kan alltid komme på besøk for yogakurs, workshop, for å ta en titt i butikken eller bare for en prat.

Høsten 2021 vil vi få inn nytt yogatøy fra bl.a. Maloja og Yoga Democracy. Det vil være yogautstyr fra Manduka og Yogamatters.

 

Hos Ren Yoga er det flere andre som holder til. Det er yogainstruktører, pilatesinstruktør, fysio- og manuelterapeut og så har Maloja Norge showrom og kontor her. Det er et av det kuleste frilufts- og hverdagsklesmerket jeg vet om, som i tillegg tar miljøansvar.

Yoga er noe som passer absolutt alle uansett hvor i livet du er og uansett hvilken erfaring du bærer med deg. Yoga er naturlige prosesser for å opprettholde en god fysisk og mental helse. 

 

MIN YOGA-BAKGRUNN

 

I over 20 år har jeg praktisert yoga. I 2010 tok jeg min første yogasertifisering og begynte å undervise umiddelbart. Siden 1994 har jeg undervist i ulike gruppetimer på treningssenter så det å veilede i grupper visste jeg at jeg likte godt.

 

Verktøyene yoga gir for å opprettholde og forebygge god helse synes jeg er så effektive at motivasjonen for å lære mer er der hele tiden.

 

For å øke min kompetanse har jeg tatt følgende kurs og skole:

200 hr Yogasertifisering Yandara Yoga School, Mexico

50 hr Barne- & Ungdomyoga, Oslo Yoga

25 hr Barselyoga med babymassasje, Oslo Yoga

300 hr Jivamukti Yoga, Costa Rica

75 hr ISTHA Yin Yoga med Ulrica Norberg

Flere kurs i Anatomy Trains omhandler behandling av bindevev

Yogafilosofi med Alexander Medin

60 stp Grunnfag Medisin, Atlantis Medisinske Høgskole

 

Jeg er for tiden første års student for å bli osteopat.

 

Kombinasjonen yoga, natur og aktivitet synes jeg er fantastisk. Så jeg har arrangert flere events og reiser med komboen toppturer på ski eller beina og yoga.

Events er også noe jeg stadig deltar på med ulike yogalærere fra og i inn- og utland. 

Mine favoritt lærere er blant annet Sharon Gannon, David Life, Yogeswari, Jules Febre, Rima Rabbath, Sarah Powers, Ulrica Nordberg, Craig Perkins, Shane-Chrisopher Perkins, Camilla Veen, m.fl.

Når jeg ikke er på yogamatta er noe av det beste jeg gjør å gå i fjellene på ski og på beina. Så er det heller ikke feil med skikkelig hyggelig selskap og mye latter.

 

Varmt velkommen til Ren Yoga, jeg gleder meg til å hilse på deg!

Namaste

Mette

bottom of page