top of page
Muskelterapeut_Mette_Grøsland.jpg

Muskelterapeut

Mette Grøsland er muskelterapeut og har jobbet innen trening og med mennesker i over 30 år.

Hun går nå sitt tredje år på osteopatistudiet. Mette har første år medisin, videreutdannet seg i ulike behandlingsformer, inkludert Anatomy Train for bindevevsmassasje og Reiki for å arbeide med kroppens energistrømmer.

 

Med flere sertifiseringer innen yoga, fungerer hun som personlig trener innenfor yoga, underviser som yogalærer, og er grunnleggeren og daglig lederen av yogastudioet Ren Yoga.

MUSKELTERAPI

Mette undersøker dine plager og om det er en kjedereaksjon i kroppen som skaper smerter og spenninger.

Deretter jobber hun med ulike teknikker i behandling for å optimalisere kroppens egne systemer. Hun bruker massasje for bindevev og muskler, triggerpunktbehandling, rolige myke øvelser, teknikker for avspenning og pust. Samt skånsomme teknikker for leddmanipulasjon. Dette vil føre til økt sirkulasjon og hun har stort fokus på å finne det som gir deg smertelette og mer balanse i kroppen.

Mette tilpasser behandlingen etter ditt behov.

 

Første behandlingstime varer i 60 minutter, deretter 45 minutter.

BINDEVEVSMASSASJE

Bindevevet er struktur som binder sammen og støtter muskler og organer i kroppen. 

I bindevevsmassasje brukes teknikker som dyp massasje og drag mellom muskler og skjelett, myke og mer overfladiske teknikker for sirkulasjon i hud, stimulering av opphengsstrukturer rundt organer og ulike massasjeteknikker kranielt. 

Så du kan forvente en total kroppsbehandling i denne timen.

Bindevevet er et av de største transportsystemene i kroppen vår, så med en slik behandling vil du kunne oppnå økt sirkulasjon i kroppens blodomløp, lymfe- og nervesystem. Det roende nervesystemet, det parasympatiske, stimuleres. 

LYMFEDRENASJE

Lymfeårene ligger i bindevevet og lymfeknuter samler seg i flere ulike områder i kroppen.

I denne timen er hovedfokuset på drenasje og å åpne opp i ulike blokkeringer i kroppen der det er høy ansamling av lymfeknuter. Massasje og andre teknikker brukes.

DRY NEEDLING

Dry needling er en triggerpunktbehandling med nåler. Nålene føres direkte inn i de spesifikke problemområdene og muskelknutene. Dette er en svært effektiv dokumentert måte for å løse opp ulike spenninger etter stress og overbelastning i kroppen.

PRISER

Muskelterapitime – Førstegang, 60 min kr 800

Muskelterapitime – Oppfølgende behandling, 45 min kr 650

Bindevevsmassasje, 60 min kr 850

Lymfedrenasje, 60 min kr 850

Dry Needling, 30 min kr 600

 

FOR BOOKING AV TIME

Bestilling gjøres via post@renyoga.no eller på telefon 936 13 771, send sms eller ring.

bottom of page